Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Fen-Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

24.12.2019 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İbrahim DEMİRTAŞ’ın başkanlık ettiği toplantıya Fakültemizin bütün öğretim elemanları iştirak etmiştir. Erasmus, BAP projeleri ve Fakültemizin gelecek akademik planlarının görüşüldüğü toplantı sonunda Sayın Demirtaş tarafından Fakültenin akademik personelinin 2019 yılı içerisinde yapmış olduğu akademik çalışmaların niceliğine göre kendilerine takdir ve teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Bölümümüzün kıymetli hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Nusret YILMAZ’ın Fakülte genelinde üçüncü olarak takdir belgesi aldığı toplantıda başta Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Himmet UÇ olmak üzere diğer bütün öğretim üyelerimize de teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

• Yayımlama Tarihi: 30 Aralık, 2019
  • Görüntülenme Sayısı: 34